112

Politie zoekt doorrijder na botsing tussen twee auto’s op A7

Foto: Pixabay

De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen twee auto’s die gisteren rond 20:25 uur plaatsvond op de A7, in de buurt van Wijdewormer. Door het ongeluk kwam één auto in de middenberm terecht. De andere betrokkene reed door.

Bij de onheilsplek aangekomen troffen agenten gisteravond een personenauto zwaar beschadigd aan in de middenberm. De bestuurster, een 36-jarige vrouw uit Hoorn was waarschijnlijk de macht over het stuur verloren nadat een donkergekleurde personenauto tegen haar wagen was gebotst. Zij reed richting Purmerend toen deze auto haar met hoge snelheid rechts inhaalde. Bij het wisselen van rijbaan raakten de voertuigen elkaar. De bestuurster en de 42-jarige man uit Hoorn die naast haar zat bleven ongedeerd.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op zich te melden en aast ook op mogelijke dashcam-beelden. Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem met 0800 – 7000 bellen. U kunt tips en beelden ook achterlaten via het digitale tipformulier. Het zaaknummer is 2021 247 265.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen