112

Overvallers krijgen twee weken om zich te melden

Still uit de politievideo.
Foto: YouTube

De politie Noord-Holland geeft de overvallers van een 22-jarige inwoner van Wormer twee weken de tijd om zich te melden. Doen ze dat niet, dan worden beelden van hen waarop ze hekenbaar te zien zijn verspreid.

Op maandag 8 maart werd het slachtoffer rond 15:00 uur op de parkeerplaats bij het station Krommenie – Assendelft door acht jongemannen mishandeld en beroofd van zijn autosleutels, telefoon en horloge. Er zijn geen beelden van de mishandeling zelf, maar de politie heeft wel camerabeelden van oplettende buurtbewoners ontvangen waarop meerdere jongens te zien waarvan zij nagenoeg zeker weet dat ze bij de overval betrokken waren. Ze zijn op het eerste door de politie verspreide filmpje onherkenbaar gemaakt, maar dat gaat dus veranderen als ze zichzelf niet aangeven worden aangegeven.

Herkent i één van deze jongemannen of bent u er één van, dan kunt u bellen met het nummer 0900 – 8844 onder vermelding van het registratienummer 2021 047 823. Bellen met Meld Misdaad Anoniem gaat via 0800 – 7000.

Reacties