112

Politie wil meer weten over gedode ‘Lau’ uit Assendelft

Foto: Politie.nl

De recherche gaat ervan uit dat de man die afgelopen vrijdag 12 maart levenloos werd aangetroffen in het water langs de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Assendelft die ‘Lau’ werd genoemd.

De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is daarbij enerzijds op zoek naar getuigen, maar wil ook meer weten over het leven van de dode. Voor zover nu bekend is hij voor het laatst in Assendelft gezien aan het begin van de voor hem fatale nacht. Mensen die meer informatie over hem hebben wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie, al dan niet anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Elders om het leven gebracht

Dat geldt ook voor mensen die afgelopen donderdag- op vrijdagnacht iets verdachts hebben gezien of gehoord nabij de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam Nieuw West, nabij de Tuinen van West én voor mensen die die nacht op een andere locatie in Amsterdam of in de regio Zaanstreek – Waterland een geluid hebben gehoord dat mogelijk afkomstig is geweest van een vuurwapen. De recherche houdt er namelijk rekening mee dat ‘Lau’ niet op de Nico Broekhuysenweg maar elders om het leven is gebracht.

U kunt uw informatie delen met de recherche via het telefoonnummer 0900 – 8844, via het tipformulier, via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000 of via het formulier op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen