112

Man achtervolgd, ten val gebracht, geslagen, geschopt en aangereden

Foto: Google Street View

De politie is alsnog op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op woensdag 20 januari rond 21:20 uur in de Stationsstraat in Wormerveer. Een 33-jarige man werd daar achtervolgd, ten val gebracht, geslagen, geschopt en aangereden.

Het slachtoffer stak de Stationsstraat over bij het zebrapad ter hoogte van het voormalige politiebureau toen twee scooters met daarop vier mensen hem geen voorrang verleenden en doorreden. De man riep iets naar hen, waarop de scooters stopten. De twee passagiers stapten af en gingen achter de man aan. Het slachtoffer rende weg, maar wist niet te ontkomen. Toen hij na de mishandeling opstond, kwam één van de scooters op hem afrijden en reed hem opzettelijk aan. De belaagde man brak hierbij zijn been.

De politie vraagt mensen die de mishandeling of de aanrijding in de Stationsstraat hebben gezien of de mogelijke daders voor of na het incident in de omgeving hebben gezien gezien zich te melden. Ook alle overige informatie over deze zware mishandelingis meer dan welkom. U kunt contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen