112

‘Bizar’ ongeval in Wormerveer, bestuurder in het ziekenhuis

Foto: Michel Schermer

Een ‘bizar ongeval’ afgelopen nacht op de N203 ter hoogte van de Curaçaostraat in Wormerveer, meldt dorpsreporter Michel Schermer op de Facebook-pagina Wormerveer. Daar reed een rode Chevrolet Matiz komende vanuit het zuiden met hoge snelheid in op een in de berm achtergelaten Renault. De politie trof bij aankomst alleen de zwaar beschadigde voertuigen aan.

Door de klap sloeg de Chevrolet over de kop en schoot de Renault tientallen meters door tot ver over de kruising, meldt Schermer. De Renault stond al enige tijd in de berm, vermoedelijk met pech. Uit de reacties op Wormerveer blijkt dat de bestuurder van de Chevrolet de plek van het ongeval gedesoriënteerd verlaten heeft en in het ziekenhuis is opgenomen. Het zou goed met hem gaan. De weg was door het ongeluk enige tijd gestremd.

Zaanweg

Het nachtelijke ongeval was het tweede binnen 24 uur waavoor Hoogwout Berging naar Wormerveer moest afreizen. ’s Middags waren op de Zaanweg vier voertuigen betrokken bij een ongeluk waarvan er twee niet op eigen kracht verder konden. Dat ongeluk was volgens Schermer het gevolg van een roekeloze inhaalactie. Er vielen geen gewonden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen