112

Verdachte aangehouden voor steekincident bij station

Foto: Politie Zaanstreek

De politie heeft een zeventienjarige Assendelver aangehouden in verband met het steekincident waarbij gisteravond rond 19:45 uur een zestienjarige inwoner van Krommenie gewond raakte. Dat gebeurde bij het treinstation Krommenie – Assendelft.

Een zoektocht met onder meer een helikopter leverde in eerste instantie niets op, maar net na middernacht werd alsnog een verdachte opgepakt. Het slachtoffer was met een vriend naar het station gekomen om een ruzie uit te spreken met drie andere jongens. Tijdens dat gesprek ontstond opnieuw onenigheid en één van de verdachten trok daarbij een mes en stak toe. Daarna gingen de drie verdachten er vandoor. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en zijn toestand is stabiel.

De recherche zet het onderzoek voort en is op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of weet u meer over dit steekincident en heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900 – 8844. Informatie doorgeven kan ook anoniem via het nummer 0800 – 7000.

https://twitter.com/WijfieM/status/1297795177059422210

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen