112

Twee daders bij overval Deka-personeel Drielse Wetering

Foto: Politie Zaanstreek

De recherche doet onderzoek naar de overval op twee personeelsleden van de DekaMarkt in winkelcentrum ’t Kalf, die gisteravond rond 19:55 uur op het plein vlak voor fe bloemenwinkel werden overvallen door twee mannen.

Een van de slachtoffers is hierbij door een van de daders hard op zijn hoofd geslagen en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling. Het achttienjarige personeelslid liep hoofdletsel op. De 54-jarige vrouw die bij hem was bleef lichamelijk ongedeerd. Er zijn spullen buitgemaakt en het duo is daarmee in onbekende richting vertrokken. De politie is nog op zoek naar mensen die gisteren tussen 19:30 en 20:15 uur in de omgeving van het winkelcentrum aan de Drielse Wetering mogelijk iets verdachts hebben gezien. Van de beide daders is een summier signalement bekend en één van hen of beiden spraken met een Arabisch accent:

Dader 1:

  • Dit is de man die heeft geslagen. Hij is ongeveer 1,90 meter lang en droeg een korte, donkerkleurige jas.

Dader 2:

  • Een lange man en ook hij droeg een donkere jas.

Mensen die iets verdachts hebben gezien zondagavond in of nabij het winkelcentrum of die andere informatie hebben die kan bijdragen aan het vinden van de daders worden verzocht te bellen met het nummer 0900 – 8844. Anoniem bellen kan via het telefoonnummer 0800 – 7000.

Reacties