112

Jogger te grazen genomen door honden in park Wormerveer

Een Australische kelpie.
Een Australische kelpie.
Foto: Wikimedia

Een 45-jarige hardloper is op 19 maart in het Noordsterpark in Wormerveer aangevallen door drie honden, die daarna met de twee vrouwen en een man die de dieren uitlieten van het toneel zijn  verdwenen. Dat meldt NH Nieuws.

De aanval had plaats tussen 13:00 uur en 13:20 uur. Het slachtoffer werd eerst aangevallen door een grote zwarte hond, vermoedelijk een bouvier. Daarna kwamen ook de twee andere honden op hem af en begonnen eveneens te bijten. De jogger liep verwondigen in een arm, beide benen en een lies op.De mensen zouden hun contactgevevens achtergelaten moeten hebben en zich om het slachtoffer hebben moeten bekommeren’, aldus een politiewoordvoerder in het televisieprogramma Bureau NH van NH Nieuws. Omdat ze dat niet gedaan hebben, heeft de politie nu hun signalement vrijgegeven.

Australische kelpi

Een van de vrouwen heeft kort, blond haar. De andere vrouw droeg oorbellen en een grijze bontjas en had een klein, zilverkleurig tasje bij zich. De man is 65 tot 70 jaar. Hij is ongeveer 1,85 meter lang en had een hond bij zich die lijkt op een Australische kelpie. Wie de vrouwen en de man herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen