112

‘Pinokkio’ liegt en bedriegt en dat met een onderbroek vol cocaïne

Foto: Pixabay

Veel bestuurders van een motorfiets met drie wielen rijden volgens de politie rond met een onjuist rijbewijs. Dat was genoeg reden om een bestuurder te controleren, die bij nader inzien een ander bleek te zijn dan de informatie op het getoonde rijbewijs leek aan te geven.

De man van het identiteitsbewijs was voor ons geen onbekende,’ schrijft de politie Zaanstreek op haar Facebookpagina en de man op de motorfiets was niet die persoon. Hoewel hij stug bleef volhouden dat wel degelijk te zijn is de man aangehouden voor het opgeven van een valse naam. Na het nemen van vingerafdrukken kwam op het bureau in Zaandijk zijn ware identiteit naar boven.

Pinokkio

Tijdens de fouillering die voorafgaat aan een verblijf in de cel werd bovendien nog eens cocaïne gevonden in zijn boxershort. Daarmee kwam het aantal wetsovertredingen op vier: het bezit van harddrugs, het opgeven van een valse naam, identiteitsfraude en rijden zonder rijbewijs. Wij hopen dat Pinokkio hier iets van heeft geleerd,’ schrijft de auteur van dienst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen