112

Schokkend relaas van zware mishandeling in ‘Opsporing Verzocht’

Foto: Pixabay

Het televisiepogramma Opsporing Verzocht heeft gisteravond beelden getoond van de mishandeling in januari van een 52-jarige Zaandammer op de Vermiljoenweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer werd bewusteloos geslagen en daarna hulpeloos achtergelaten. UPDATE Omdat de verdachten inmiddels zijn gearresteerd, hebben wij de beelden van deze pagina verwijderd.

De Zaandammer stond dinsdag 26 januari rond 22:00 uur voor de centrale ingang van een flat te wachten op een vriend toen hij probeerde een ruzie in zijn omgeving met woorden te sussen. Daarop richtten de twee die op de beelden te zien zijn hun agressie op hem. De vrouw schold hem uit en reed opzettelijk tegen zijn fiets aan. Toen de man daarop de hal van de flat wilde binnengaan om verdere problemen te voorkomen, kreeg hij een vuistslag van de mannelijke dader. Hij viel bewusteloos op de grond. De man en vrouw stonden nog even naar hem te kijken en fietsten daarna in alle rust weg.

Duimpje

Enkele minuten later kwam het tweetal nog even terug. Ze voelden wat in zijn jaszakken en volgens de politie lijkt het erop dat ze kwamen controleren of het slachtoffer nog in leven was. Toen dit het geval bleek, gingen ze er wederom en zonder hulp in te schakelen vandoor. Onderweg staken ze nog wel een duim op naar een man die vermoedelijk 112 belde.

Het slachtoffer kwam pas in het ziekenhuis bij kennis. Hij had een grote hoofdwond en bovendien was zijn kunstgebit stuk geslagen.

 


'

Reacties

article
23354
Politie op zoek naar jonge man en vrouw voor zware mishandeling van Zaandammer (52)
Het televisiepogramma Opsporing Verzocht heeft gisteravond beelden getoond van de mishandeling in januari van een
https://zaanstad.nieuws.nl/112/23354/schokkend-relaas-zware-mishandeling-opsporing-verzocht/
2018-11-07T05:53:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2018/11/08152231/wanted.jpg
112