112

Recherche tast nog in het duister over het conflict achter het schot op de Burcht

Foto: Politie Zaanstreek

De recherche zoekt getuigen van het schietincident op de Burcht in Zaandam, in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober omstreeks 02:15 uur. Het slachtoffer werd later die nacht ook nog een keet beschoten bij het Zaans Medisch Centrum, maar daar zijn kennelijk geen vragen over. Het slachtoffer dat met ernstige verwondingen is opgenomen in het ZMC is een negentienjarige Zaandammer.

Het is de politie nog steeds niet duidelijk wat de aanleiding is geweest voor het conflict dat zich in het centrum van de stad afspeelde. Daarom wil de recherche graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de aard van die onenigheid. Daarnaast is de recherche op zoek naar mensen die tussen 02:00 en 02:15 uur op de Burcht iets gezien hebben dat te maken kan hebben met het misdrijf.

Anoniem melden

Informatie kan indien gewenst worden gedeeld met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via internet: https://melden.meldmisdaadanoniem.nl/. Ook alle overige informatie die de recherche kan helpen bij dit onderzoek is van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen