112

Slachtoffer steekpartij Wormer ‘maakt het relatief goed’

Foto: Politie Zaanstreek

Het slachtoffer van de steekpartij gistermiddag in het Hema-filiaal in Wormer ‘maakt het relatief goed,’ zo heeft de politie laten weten. Voor het meerdere malen insteken op de 23-jarige medewerkster van het warenhuis zit een 21-jarige inwoonster van Wormer vast.

Dat het gebeurde relatief goed is afgelopen is mede te danken aan het snelle optreden van twee agenten die in de buurt waren. Zij trokken de verdachte van het slachtoffer af en verleenden meteen eerste hulp.’Door hun razendsnelle handelen kon het slachtoffer bij kennis worden afgevoerd door de ambulancebroeders,’ aldus de politie.

Winkelverbod

‘Wij zijn blij om dat te horen en enorm trots op haar doorzettingsvermogen. Net als dat wij onbeschrijflijk trots zijn op het levensreddende handelen door onze twee collega‚Äôs ter plaatse.’ De agenten waren in de Faunastraat omdat de verdachte een winkelverbod voor de Hema heeft en zij het kwamen handhaven. Getuigen van het voorval kunnn zich desgewenst wenden tot Slachtofferhulp, via het telefoonnummer 0900 – 0101.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen