112

Slachtoffers van mishandeling op feest ‘Su on top’ gezocht

Foto: Politie.nl

De politie is op zoek naar de slachtoffers van geweld op en na het feest ‘Su on top’ in evenementenlocatie Hemkade 48 (de North Sea Venue) op zondag 2 juli. In verband hiermede zijn twee verdachten aangehouden, maar de politie vermoedt dat meer mensen met één van de geweldplegers zijn geconfronteerd.

In de nacht van zaterdag op zondag ging het tussen 03:00 en 06:00 uur mis. De verdachte die erbij betrokken was voldoet aan het volgende signalement: man van 31 jaar, 1,75 meter lang, donker getinte huidskleur, zwarte dreadlocks voorbij zijn schouders, dunne snor en sik, gekleed in een zwart T-shirt met bedrukking, meerdere opvallende, lange, goudkleurige halskettingen. Na het verlaten van het feest is door deze verdachte op de parkeerplaats met een vuurwapen in de lucht geschoten. De man uit Haarlemmermeer zit nog vast.

Filmpjes

De politie wil graag in contact komen met slachtoffers op en na het feest en roept hen op zich te melden via het telefoonnummer 0900 – 8844. Ook is bekend dat op social media diverse filmpjes circuleren van de mishandelingen. Wie in het bezit is van deze filmpjes wordt gevraagd ze te uploaden naar de politie onder vermelding van het zaaknummer 2023 140 170.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen