112

Auto beschoten in Abraham Kloosstraat in Zaandam

Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Er os afgelopen nacht geschoten in en wellicht bij de Abraham Kloosstraat in Zaandam. Niemand raakte daarbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 00:50 uur kreeg de politie een melding van het schietincident. Ter plaatse bleek een auto te zijn beschoten en bij het voertuig werd een huls gevonden. Later zijn door de politie nog meerdere hulzen gevonden in de Heukelsstraat en de kruising tussen de Abraham Kloosstraat en de Wachterstraat. Of dit relatie heeft met het schietincident aan de Abraham Kloosstraat wordt verder onderzocht.

Bij het wegslepen van het voertuig zagen politieagenten een pin die mogelijk afkomstig is van een handgranaat. Op basis hiervan is het Team Explosieven Verkenning opgeroepen, maar uiteindelijk bleek het hier te gaan om een nepgranaat. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Wie informatie heeft en de politie nog niet heeft gesproken wordt verzocht contact op te nemen via 0800 – 6070. Dat kan ook anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000. Het zaaknummer is 2024 143 731.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen