Vanaf vanavond zeven uur inschrijven voor Dam tot Damloop

Foto: Flickr

Organisator Le Champion opent vanavond de individuele inschrijving voor de hoofdmoot van de 35e editie van de Dam tot Damloop, de tien Engelse Mijl tussen Amsterdam en Zaandam. De eerste fase voor leden van Le Champion en de Dam tot Dam Businessloop heeft al plaatsgevonden. Er zijn voor zondag 22 september in totaal 46.000 startbewijzen beschikbaar.

Inschrijven kan op deze woensdagavond vanaf 19:00 uur op www.damloop.nl. Een snelle reactie is aan te bevelen, want de startbewijzen voor het grootste hardloopevenement van Nederland vliegen meestal de deur uit. Andere onderdelen van de Dam tot Damloop zijn de Damloop by night, de vijf Engelse Mijl op zaterdagavond 21 september – met maximaal 15.000 deelnemers en de Mini Dam tot Damlopen met 4000 kinderen op zondag 22 september. Voor deze evenementen gaat de inschrijving een dag later, dus op donderdag 11 april vanaf 09:00 uur.

Businessteams

De Dam tot Damloop is met ruim 3000 businessteams ook de grootste bedrijvenloop ter wereld. Met een businesspakket profiteren bedrijven van exclusieve voordelen, zoals een gunstige startpositie en toegang tot de speciale businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park waar de loop feestelijk wordt afgesloten. De tweede inschrijffase voor bedrijven gaat eveneens morgen om 09:00 uur van start.

Wandelen en fietsen

Het Dam tot Dam Weekend is tot slot met 87.000 deelnemers ook het grootste sportieve weekend van Nederland. Op 21 september is er nog de Dam tot Dam Wandeltocht met 16.000 deelnemers en op zondag 22 september de Dam tot Dam FietsClassic met 6000 enthousiatelingen. Inschrijven voor deze evenementen is nu al mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

De fietsroutes.

 

 


 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen