Wijkpoetsbeurten in Poelenburg, Peldersveld en Westerwatering

Foto: Twitter / Els Bakker

In Poelenburg en Peldersveld is morgen een grote opruimactie, georganiseerd door bewoners, Woningstichting Rochdale, de Sociale Wijkteams Poelenburg, Peldersveld en Hoornseveld en betrokken organisaties uit de wijk. Ook burgemeester Jan Hamming is erbij.

Extra handen zijn bijzonder welkom. Er wordt om 12:00 uur gestart bij de Brandaris. Daarna wordt tussen 13:00 en 14:00 uur opgeruimd bij basisschool Kleurenpracht en tussen 14:00 en 14:30 uur bij de Suringarstraat, bij het wijkkantoor van Rochdale. Daarna is de omgeving van de Vomar-supermarkt aan de beurt, tussen 14:30 en 15:15 uur waarna de plaats van handeling zich van 15:15 tot 16:15 uur verplaatst naar het speelveld in de Kloostraat/Wachterstraat (beeld hieronder).

Op deze laatste locatie staat voor iedereen die een deel van de middag heeft meegeholpen na afloop van de wijkpoetsbeurt in de Lobelia een drankje met wat lekkers klaar. Voor schoonmaakmaterialen wordt gezorgd.

Westerwatering

De laatste zwerfvuilestafette van dit jaar is een dag later, op zaterdag 15 december in Westerwatering. De start is om 10:00 uur bij Evean aan het Elsbroekplantsoen 1. Deze opruimactie wordt om 11:45 afgesloten met een broodje. De bedoeling is om de oudere buurtbewoners een nette en schone omgeving te bezorgen voor kerst. De gemeente zorgt ook hier voor de benodigde materialen, zoals prikstokken en zakken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen