Gemeente start nieuwe ronde voor installatie zonnepanelen

Foto: Pixabay

Er komt een nieuwe zonnepanelenactie voor de inwoners van Zaanstad. Samen met lokale aanbieders en installateurs heeft de gemeente een actie opgezet die zorgt voor ‘een gunstige prijs en deskundig, onafhankelijk advies’.

Mensen die overwegen om zonnepanelen te plaatsen kunnen de komende tijd langskomen op verschillende informatieavonden. De afgelopen jaren hebben al meer dan 1000 inwoners zonnepanelen aangeschaft via dit soort acties. De informatieavonden zij op:

  • Dinsdag 2 oktober om 20:00 uur – VV Assendelft, Dorpsstraat 253b Assendelft;
  • Donderdag 4 oktober om 20:00 uur – OBS De Jagersplas, Brasemermeer 23b Zaandam;
  • Maandag 8 oktober om 20:00 uur – Trias VMBO, Saendelverlaan 1, Krommenie;
  • Dinsdag 9 oktober om 20:00 uur – Kogerkerk, Kerkstraat 14, Koog aan de Zaan;
  • Donderdag 11 oktober om 19:30 uur – Regio College, Cypressehout 99, Zaandam.

Inwoners met interesse moeten zich hier inschrijven. Dat is gratis en verplicht tot niets. Inschrijven kan tot en met 16 december. Na de inschrijving neemt een vakman van een installatiebedrijf uit de regio contact op voor een afspraak bij de inschrijver thuis. Tijdens dit bezoek wordt gekeken of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Vervolgens krijgt de geïnteresseerde een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Bij een akkoord plaatst het installatiebedrijf het zonnepanelensysteem.

Mensen die nu al vragen hebben, kunnen bellen met het Duurzaam Bouwloket op het nummer 072 – 743 39 56 of een mail sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen