Spirituele beurs in Hoofddorp op zondag 1 augustus

Foto: Soulmate

Ervaren paragnosten en mediums zijn op zondag 1 augustus aanwezig op de spirituele beurs van Soulmate Beurzen bij het Event Center Fokker aan de IJweg in Hoofddorp om al uw vragen te beantwoorden. Deze vragen kunnen van zeer uiteenlopende aard zijn.

De spirituele deskundigen kunnen door hun jarenlange routine geraadpleegd worden  over de toekomst, familie, liefde en nog veel meer. Verder is er de mogelijkheid om via kosmische kanaal Berry Vincenta een zieletekening met gesproken channeling te laten maken. Deze wordt op een cd voor u opgenomen. Alleen een consult is ook mogelijk.

 

 

 

Daarnaast is er gelegenheid om uw hand te laten lezen of de geheimen van numerologie te ontdekken. Zo zijn onder anderen de mediums Eva Slootemaker Rep en Anjo Miedema-Obbens, medium schilderes Yvonne Leyenaar en paragnost Piet van Duin aanwezig. Verder vindt u op de beurs tenenlezeres Marja Topal, Greetje van Roon die is gespecialiseerd in handlezen/numerologie, Patricia Jansen voor stoelmassage en  healers, kaartenlezers, magnetiseurs en meer.

Op de beurs worden verdeeld over de dag lezingen gehouden en wordt een klankconcert en een meditatie gegeven. Lekkere hapjes en drankjes ontbreken uiteraard niet. De openingstijd is van 11:00 tot 17:00 uur. De entree bedraagt vijf euro per persoon en kinderen tot en met twaalf jaar mogen kostenloos mee. Parkeren is gratis.