Soroptimisten op Kaike en Koiere markt Zaandijk in actie voor Anna’s Huis

Foto: Soroptimisten Zaanstreek

De Soroptimistclub Zaanstreek verkoopt tijdens de Kaike en Koiere markt in Zaandijk unieke handgemaakte sleutelhangers in de vorm van Zaanse huisjes om geld in te zamelen voor Anna’s huis, de Zaanse organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten.

De Soroptimistclub staat op zondag 18 augustus tussen 10:00 en 17:00 uur met een kraam vol unieke spulletjes op de Kaike en Koiere markt op de Lagedijk. Naast de sleutelhangers met Zaanse huisjes zijn er meer artikelen die door de clubleden zelf gemaakt zijn, zoals kleurrijke handgemaakte potloodkettingen en prachtige kaarten van Nynke van Amersfoort. Ook zijn er voor zachte prijsjes tweedehands producten zoals sieraden, accessoires en tassen te koop.

Anna’s Huis

De Soroptimisten ondersteunen het Centrum voor leven met kanker / Anna’s huis. Anna’s huis wil psychologische en fysieke ondersteuning, revalidatie en praktische hulp voor alle inwoners van de Zaanstreek toegankelijker maken. De stichting biedt een luisterend oor en organiseert workshops, activiteiten en voorlichtingsavonden. Middelen om samen met lotgenoten en eventueel gezinsleden de problematiek te verwerken en te leren leven vanuit een veranderd perspectief.

Soroptimisten

De Soroptimisten zijn de grootste serviceorganisatie van vrouwen ter wereld. Zij organiseren fondsenwerving en ondersteunen met de opbrengst van hun activiteiten goede doelen. Hierbij richten ze zich vooral op de positieverbetering van vrouwen en kinderen wereldwijd. De Soroptimistclub Zaanstreek bestaat ruim 60 jaar en is een van de 100 in Nederland. De verkoop tijdens Kaike en Koiere markt is een van de fundraisingsactiviteiten.

article
36965
De Soroptimistclub Zaanstreek verkoopt tijdens de Kaike en Koiere markt in Zaandijk unieke handgemaakte sleutelhangers
https://zaanstad.nieuws.nl/evenementen/soroptimisten-op-kaike-en-koiere-markt-zaandijk-in-actie-voor-annas-huis/
2019-08-07T15:20:22+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/08/07151044/huisje.jpg