Gratis Spaanse middag met musical workshop bij Bel Canto

Foto: Pixabay / Rene Rauschenberger

De jeugdafdeling van Bel Canto houdt op woensdag 19 februari voor alle kinderen in de leeftijd van zes tot en met vijftien jaar een Spaanse middag.

Om 14:00 uur begint een gezellige middag met knutselen en spelletjes met een Spaans tintje en wordt een echte Spaanse dans geleerd. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor Spaanse hapjes en drankjes. Aan het einde van de middag is er ook nog een heuse musical workshop. Deelname is gratis en iedereen mag al zijn vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Aan het einde van de middag mogen de ouders komen kijken wat de kinderen allemaal hebben geleerd. Opgeven kan hier. De Spaanse middag is in het clubgebouw van Bel Canto aan de Begoniastraat 10 in Oostzaan.

Een Lotje Uit De Loterij

In juni brengt Bel Canto de musical Een Lotje Uit De Loterij op de planken. Daarvoor worden nog enthousiaste kinderen tussen de zes en de vijtien jaar gezocht die het leuk zouden vinden om mee te doen. Hou je van zingen, vind je musicals leuk, dan kun je daarover ook meer aan de weet komen op 19 februari.