Gratis maandelijkse koffieconcerten Bullekerk vanaf 25 september

Foto: Frans-Jan Snoek

Pianist Wouter Harbers (33) uit Zeist geeft vanaf 25 september elke laatste woensdag van de maand een gratis toegankelijk koffieconcert in de Westzijderkerk in Zaandam. In Zeist, Putten en Amersfoort verwent hij hier maandelijks al vele luisteraars mee.

Belangstellenden zijn vanaf 10:30 uur van harte welkom in de kerk. Voor het concert begint wordt eerst gezellig koffie gedronken. Vanaf 11:00 speelt Harbers een uur lang toegankelijke muziek, die op een vrolijke en persoonlijke manier wordt toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist. Na een feestelijke opening op 25 september neemt hij plaats achter de prachtige Blüthner-vleugel om de toehoorders een poëtische nocturne van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt voor te schotelen. Daarna verrast hij ze met eigentijdse muziek en Harbers sluit het concert af met een compositie van Wibi Soerjadi.

Tegen eenzaamheid

Koffieconcerten’ is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met de Stichting Gouden Dagen, die eenzaamheid onder ouderen wil bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. Naast jong is dus ook minder-jong van harte uitgenodigd. De concertreeks gaat door tot en met april 2020. De entree voor de koffieconcerten is gratis, na afloop is er een collecte voor de musici. Iedereen is welkom. Reserveren kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 – 2676 3338, maar u kunt ook gewoon binnenlopen en hopen op een mooi plekje.