Benefiet voor ZaanPride op 11 april in De Groote Weiver

Foto: De Zaanse Regenboog

In de aanloop naar de Zaanse Regenboogweek van 13 tot en met 20 juni wordt in samenwerking met De Groote Weiver een benefiet gehouden ten bate van de allereerste ZaanPride. Het feest is op zaterdag 11 april vanaf 20:00 uur in het multicultureel centrum in Wormerveer. Het doel is om geld op te halen voor een foto-expositie over transgender jongeren en voor de Zaanse Regenboogparade op 20 juni.

Tijdens het benefiet zijn er diverse optredens van live bandjes en artiesten. De line-up van artiesten wordt wekelijks bekendgemaakt op de Facebookpagina van de ZaanPride. Verschillende dj’s draaien muziek uit de jaren 70, 80 en 90 tot en met dance en beats van nu. Alle artiesten treden belangeloos op. Er is nog ruimte in het programma voor artiesten. Zij kunnen contact opnemen via [email protected].

Loterij en merchandise

Naast de optredens is er een loterij ten bate van de ZaanPride met leuke prijzen, waaronder diverse tickets voor het Zaantheater en ZaanPride-merchandising. Die is voor het eerst ook de koop op de benefietavond. Het gaat om buttons, unieke t-shirts, tassen en meer. Tickets voor de avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de websites van de ZaanPride en van De Groote Weiver. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon inclusief één consumptie. Ook kunt u op de dag zelf tickets aan de deur kopen. Die kosten dan tien euro per persoon inclusief één consumptie.