Voedselbank zoekt vrijwilliger die parttime bedrijfsleider wil zijn

Foto: Voedselbank Zaanstreek

De Voedselbank Zaanstreek zoekt met spoed een vrijwillige bedrijfsleider. Vereist zijn goede contactuele en leidinggevende capaciteiten en beschikbaarheid van acht tot tien uur per week, op de dinsdag en de woensdag. Geboden wordt een werkomgeving met ‘prettige, gemotiveerde mensen’.

De bedrijfsleider heeft de algehele leiding over de operationele activiteiten, zoals de ontvangst van levensmiddelen en het iedere vrijdag leveren van de voedselpakketten voor de zes uitdeelpunten in de Zaanstreek. Hij of zij is medeverantwoordelijk voor de samenstelling van de voedselpakketten, het aansturen van de magazijnmedewerkers, het uitvoeren van de eisen ten aanzien van de voedselveiligheid, het onderhouden van contacten met de andere bedrijfsleiders in Noord-Holland, het plannen van winkelacties in overleg met de coördinator winkelacties en het gebouwbeheer.

Duobaan

De functie wordt uitgevoerd in een duobaan, waarbij iedere magazijnmeester twee dagen aanwezig is. De twee moeten elkaar indien nodig kunnen vervangen. Een specifieke opleiding is niet vereist. Van de bedrijfsleider wordt verwacht dat hij of zij vanuit maatschappelijke betrokkenheid als vrijwilliger een bijdrage wil leveren aan de Voedselbank. Kennis van voedselveiligheid is een pré maar er wordt ook een training aangeboden in het geval dat nodig is. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden per e-mail contact opnemen met Cees Jan Ploeger: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen