Albert Heijn Rooswijk vanaf 9 juli dicht voor facelift

Supermarktmanager Robin de Ridder heeft er zin in.
Supermarktmanager Robin de Ridder heeft er zin in.
Foto: Albert Heijn / Dirk Brand

Albert Heijn houdt bouwbedrijven flink aan het werk in Zaanstad. De vernieuwde winkel in Saendelft is net weer open, in de binnenstad wordt vanaf morgen druk getimmerd en gedaan en in Rooswijk is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Die start op vrijdag 9 juli om 12:00 uur.

Klanten merken nu nog niets van de aanstaande verbouwing: alles vindt achter de schermen plaats. Ook de winkel in Zaandijk wordt omgebouwd naar het allernieuwste concept. De heropening is op dinsdag 20 juli om 11:00 uur. ‘We vernieuwen werkelijk alles, van vloer tot aan plafond,’ vertelt supermarktmanager Robin de Ridder. ‘Onze winkel wordt gewoon een gloednieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment. Ook bieden we straks meer betaalgemak, want er komen zelfscankassa’s.’

Alle klanten wat lekkers

De heropening belooft een feest te worden. Vanaf 11:00 staan De Ridder en zijn medewerkers dan klaar om iedereen te verwelkomen. Wie op 20, 21 of 22 juli boodschappen bij de vernieuwde Albert Heijn doet, krijgt  – zolang de voorraad strekt – gratis iets lekkers. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht op het Marktplein in  Wormerveer, aan de Langeweide in Westerwatering en in deVerzetstraat in Koog aan de Zaan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen