Tijdelijke verkoop Surinaamse lekkernijen in Wormerveer

Foto: Google Street View

Er is een tijdelijke standplaatsvergunning verleend voor de verkoop van Surinaams eten, hapjes, snacks en frisdranken op de Krommenieërweg in Wormerveer, tussen de visboer en buurtcentrum De Lorzie.

De kraam mag er staan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, vanaf 15 juni tot en met 14 september. De bekendmaking van de vergunningverlening vermeldt geen openingstijden. Dat Wormerveer wel raad weet met lekkere hapjes bewees deze maand het nieuwe Loempia’s enzo in de kiosk in de Stationsstraat: de toko moest na enkele dagen al twee dagen de deuren noodgedwongen gesloten houden omdat de hele voorraad op was. De Indonesische lekkernijen zijn inmiddels weer volop aanwezig.

Bezwaar maken

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de komst van het verkooppunt op het marktplein kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders. Dit kan online of per brief naar Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van de datum, naam, adres, handtekening en motivering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen