Brouwerij Hoop drie keer in de prijzen in Frankfurt

Foto: Brouwerij Hoop

Brouwerij Hoop in Zaandijk heeft drie keer prijs geschoten bij de Frankfurt International Trophy, met als grootste klapper het bockbier Rumbock. Dat werd beoordeeld als het beste Nederlandse bier.

Blond Ale Bleke Nelis sleepte eveneens de vermelding Grand Gold in de wacht, terwijl het alcoholvrije Hula Hula werd gewaardeerd met Gold. Vanaf woensdag 28 april zijn liefhebbers van speciaalbieren tussen 12:00 en 18:00 uur weer welkom op het terras van Hoop aan de Lagedijk. Vooraf reserveren mag wel, maar hoeft  niet. Volgens de dan geldende regels mogen er maximaal 50 mensen op een terras, met maximaal één huishouden of twee personen uit verschillende woningen aan een tafel.

Fietstocht met ballen

Hoop viert Koningsdag dit jaar met een Balletjes van Oranje-tour. Een fietsroute van 25 kilometer voert deelnemers komende dinsdag langs vijf horecabedrijven waar ze bij de ‘to go’ een gratis ‘balletje van oranje’ krijgen. Dit is vijf keer iets anders, en blijft nog een verrassing. Mensen kunnen zelf hun start- en eindpunt bepalen. De route is al wel helemaal uitgestippeld in Strava.

Meedoen is eenvoudig: meld u aan bij een deelnemende horecazaak naar keuze, waar u de route krijgt uitgereikt en waarna u op pad kunt. Onderweg krijgt u dan bij het bestellen van een drankje een feestballetje aangeboden. De deelnemende horecazaken op de route zijn Café Groos in Wormer, Brouwerij Hoop in Zaandijk, Cultureel Centrum Bullekerk in Zaandam, Café Fabriek in Zaandam en D’Swarte Walvis op de Zaanse Schans.

Reacties