Eerste onbemande AH’s to go in kantoorgebouwen

Foto: Albert Heijn / Tycho Müller

Albert Heijn en Selecta openen de komende weken de eerste 20 to go’s in kantoorgebouwen in ons land en op het hoofdkantoor van Selecta in België. Daarna volgen nog minimaal 25 AH to go-modules ‘die 24/7 vers en lekker eten op de werkvloer mogelijk maken’ bij onze zuiderburen.

De aankondiging van de samenwerking tussen de twee bedrijven december vorig jaar leidde tot veel belangstelling en aanvragen van ondernemers, aldus Albert Heijn. ‘Daarom maakt het concept vanaf vandaag een vliegende start met de eerste 20 kantoorlocaties, waaronder RWE in de Eemshaven en Crocs in Hoofddorp. Albert Heijn en Selecta – van de Foodie’s micromarkets – willen dit jaar op minimaal 100 kantoorlocaties een onbemande to go openen om in de jaren daarna gezamenlijk verder uit te breiden.’

Winkels op maat

De AH to go-modules worden op maat gemaakt, rekening houdend met de mogelijkheden en de wensen van organisaties. Die zijn volgens het Zaanse bedrijf steeds meer op zoek naar flexibiliteit in het aanbieden van eten en drinken aan hun medewerkers. ‘Met de onbemande AH to go kunnen zij hen de hele dag het uitgebreide en vertrouwde to go-assortiment bieden met zelfbediening en digitaal gemak. Naast kantoren leent het concept zich goed voor bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen,’ aldus de hoofdrolspeler van de supermarktbranche in ons land.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen