Nooit meer een te kleine kinderfiets én verlost van onderhoud

Foto: Remko Pijnaker

ADVERTORIAL Heemskerker Remko Pijnaker heeft een nieuw initiatief ontwikkeld: de Groeifiets. Thuis afgeleverd, op maat afgesteld, onderhoud inbegrepen en omruilen voor een grotere als het kind de fiets is ontgroeid. Het kan allemaal met het flexibele kinderfietsabonnement van de Groeifiets. Nieuws.nl ging bij de ondernemer langs.

Pijnaker biedt ‘hippe kinderfietsen’ aan middels een maandabonnement. Hij heeft zelf twee kinderen en die hebben al heel wat kinderfietsjes versleten. Hij heeft ook wel eens een fietsje ‘op de groei’ gekocht, maar zijn zoontje kon er niet op wegrijden omdat hij niet met zijn voetjes bij de grond kon. Vervolgens deze fiets dus maar in de hoek van de garage gezet en een kleinere gekocht op Marktplaats. Op deze kleinere voelde zijn zoontje zich wel weer vertrouwd en was het plezier en vertrouwen in fietsen terug. En dat is toch wat je wilt, voor je kind. Het zette Pijnaker aan het denken.

Waarom elke keer een fiets(je) kopen voor je kind terwijl het vervoermiddel binnen de kortste keren alweer te klein is? Waarom is er geen bedrijf dat je kinderfiets thuis komt brengen, op maat afstelt, het onderhoud doet en de fiets omruilt voor een grotere zodra dat nodig is? Het was er niet, en daarom bracht Pijnaker dat idee zelf maar in praktijk met Groeifiets. Het motto is ‘elk kind een passende fiets’. Groeifiets levert fietsen van geschikt voor kinderen van één tot vijftien jaar in onder meer Zaanstad. U kunt ze in de digitale winkel bekijken.  

Beste kinderfiets

Puky en S’COOL zijn de merken die Groeifiets levert. Deze hebben zich gespecialiseerd in het maken van kinderfietsen. S’COOL is zelfs zo goed dat het door de Fietsersbond is uitgeroepen tot de beste kinderfiets. Verder bent u voorgoed verlost van fietsen kopen / verkopen én  van al het onderhoud. Dat is allemaal bij het abonnement inbegrepen. Bovendien is het abonnement nu de eerste maand gratis. Gebruik daarvoor de kortingscode startgroeifiets (geldig tot en met 1-4-2021).

Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.groeifiets.nl of bel Pijnaker direct op het telefoonnummer 06-21952553.

 

Reacties