Zaans Medisch Centrum bij tien best gewaardeerde in het land

Foto: Google Street View

Het Zaans Medisch Centrum heeft een plek bemachtigd in de Zorgkaart Nederland Top 2020. Deze wordt dit jaar uitgereikt aan de tien best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties van ons land. Voor elk van deze vier sectoren wordt een eigen top tien samengesteld, zonder een rangorde in de volgorde.

Dat het Zaandamse ziekenhuis juist in dit coronajaar waarin niets was zoals het voorheen ging een toppositie in de wacht heeft gesleept mag gerust een bijzondere prestatie heten. Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met 30 of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en elke kliniek met 100 of meer dong automatisch mee naar een plekje op de kaart.

Ervaringssite

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg, waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Er staan meer dan 820.000 waarderingen online en ruim 130.000 zorgaanbieders. ZorgkaartNederland is een website van de Patiƫntenfederatie Nederland. Die vertegenwoordigt ongeveer 200 organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen