Relax Center in Wormerveer maakt zich gereed voor heropening op 1 juli

Foto: Google Street View

Sportscholen, sauna’s, casino’s en sportkantines kunnen mogelijk al open op 1 juli, zo is vandaag bekendgemaakt. Maar alleen als het coronavirus nog steeds onder controle is, waarschuwde premier Mark Rutte. Het nieuws is met gejuich ontvangen in Wormerveer, waar Relax Center Zaanstad zich nu opmaakt voor de heropening.

Een week voor 1 juli wordt bekendgemaakt of de versoepeling inderdaad kan doorgaan, maar vanaf vandaag kan er weer gereserveerd worden bij Relax Center Zaanstad aan de Soldaatweg 20. Uiteraard gelden er zoals overal in de anderhalvemetereconomie wel aangepaste regels. De saunabranche verwacht dat voor velen thuiswerken en lesgeven aan de kinderen geen gemakkelijke opgave is gebleken en bij veel mensen de nodige stress en spanning opgeleverd. Dan is ontspannen – ook met de kinderen samen – meer dan welkom.

Iemand verrassen met een cadeaubon van Relax Center Nederland kan ook. Hiermee kan de ontvanger zelf bepalen van welk wellness center – er zijn ook vestigingen in Amersfoort, Zeist en Amstelveen – hij of zij gebruik wil maken en wanneer. Cadeaubonnen zijn er vanaf 50 euro.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen