‘Grab & go’ bij Füdo op Stadhuisplein in Zaandam

Foto: Füdo Sushi

Afhaal- en bezorgrestaurant Fūdo op het Stadhuisplein 19 in Zaandam is een nieuw sushi quick-service concept dat hele sushi rolls (mét saus en toppings binnenin) verkoopt, naast  bijgrechten, milkshakes, bakkerswaren, mochi’s en warme en koude dranken. Ook bezorging aan huis is mogelijk.

 

 

Het is een lastige tijd om een horecagelegenheid onder de aandacht te brengen en vooral op een plek waar de nota bene de eigenaar zelf zo min mogelijk mensen wil zien: het station in het centrum van Zaandam. Aan de andere kant is een grab & go vitrine precies datgene wat tijdens de coronamaatregelen van pas komt.

Zelf roll samenstellen

In die vitrine vindt u bijvoorbeeld  crunch tempura, salmon sensation en sweet vegan: ‘Gemakkelijk voor onderweg, tijdens het shoppen, op het werk of thuis,’ aldus eigenaar Julien Ultanur. U kunt ook zelf een roll samenstellen aan de counter. Naast de sushi rolls verkoopt Fūdo gefrituurde bijgerechten zoals Japanse kip en garnalen, koude bijgerechten zoals wakame, edamame en koolsla, milkshakes, matcha donuts, matcha croissants en brownies.

 

 

 

Bij Fūdo ook bestellen om af te halen of te laten bezorgen gaat via shop.fudosushi.com of thuisbezorgd.nl. In verbanf met het coronavirus zijn de openingstijden van Füdo aangepast: zelf afhalen kan de hele week van 13:00 tot 21:00 uur. Er wordt bezorgd van 16:00 tot 21:00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen