ArtZaanstad heropent op 6 mei de deuren op Hembrugterrein

Foto: Google Street View

ArtZaanstad heropent op woensdag 6 mei de deuren. Daarvoor is de afgelopen weken hard gewerkt aan manieren om te kunnen voldoen aan de eisen van de anderhalvemetersamenleving.

Volgens directeur Marc Aijtink is bovendien het hele gebouw schoongemaakt en opgefrist. De expositieruimte en de kunstverhuur hebben een compleet andere indeling gekregen, waardoor meer ruimte is gecreƫerd. Ook zijn de looppaden verbreed en staan de bokken met schilderijen nu vrij in de ruimte aan de Grote Hulzen 11 in Zaandam. De cadeauwinkel heeft een metamorfose ondergaan en is daardoor naast mooier ook overzichtelijker geworden en vormt nu een nog beter geheel met de industriƫle uitstraling van het gebouw.

Artzaanstad is naast een kunstverhuur ook een actieve galerie voor hedendaagse kunstenaars. Naast beeldende kunst vindt u er een uitgebreide collectie designartikelen in de kunstcadeauwinkel en in de webshop. Voorlopig blijft ondanks de heropening het verzoek van kracht om zoveel mogelijk online een kunstwerk te reserveren of een winkelaankoop te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen