Beentjes Veldhuizen Transport naar Peeters Vervoercentrale

Foto: Peeters Vervoercentrale

Peeters Vervoercentrale in Amsterdam neemt het afgelopen week failliet verklaarde bedrijf Beentjes Veldhuizen Transport (BeVe) in Zaandam over. Naar verwachting kan slechts ongeveer de helft van het personeel in dienst blijven.

Volgens de Noordhollands Dagblad wordt dinsdag wie zijn werk verliest en wie wordt overgenomen. BeVe vroeg zelf faillissement aan nadat de bank het vertrouwen in het bedrijf verloor en het krediet stopzette, zo was al eerder bekend. Ondanks een forse groei ging het niet goed met de transporteur, maar de belangstelling na het bankroet was groot. Peeters maakt deel uit van de Van Straalen De Vries Groep, die voor veel opdrachtgevers actief is met verschillende transportactiviteiten.

VSDV Groep

De VSDV Groep ontstond in 2004 door een fusie van Van Straalen uit Zwaagdijk De Vries uit Spierdijk. Daarna volgde een aantal overnames – waaronder dus Peeters Vervoercentrale, Koomen, Kuiper, Franken en Van Staaveren – waardoor VSDV is uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland die zowel nationaal als internationaal actief is. Van Straalen en De Vries zijn beide oorspronkelijk kleine familiebedrijven en nu uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland met zowel nationale als internationale activiteiten. Inmiddels heeft de derde generatie van deze familiebedrijven de leiding.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen