Crown Tattoos van Zaandam naar Wormerveer

Foto: Google Street View

Crown Tattoos gaat op 2 januari open aan de Marktstraat 19 in Wormerveer, in het winkelpand waar voorheen het uitzendbureau Connect gevestigd was. De tattooshop laat daarmee de Peperstraat in Zaandam achter zich.

De personele bezetting wordt anders dan klanten gewend zijn. Simone gaat de shop beheren en ook Rowan verhuist ook mee, maar Bobby heeft het team verlaten en ook huidige eigenaar trekt zich uit de zaak terug. Er komt ook een nieuw logo, hoewel de naam dezelfde blijft. Cadeaubonnen voor tattoo’s kunnen zoals gewoonlijk in de shop aangeschaft worden evenals de productenlijn ‘Johnnie’s Tattoo Care’. Alle cadeaubonnen die voor tattoo’s van de plotseling opgestapte Bobby bedoeld waren kunnen tot en met 31 januari volgend jaar worden ingeleverd in ruil voor een tattoo van Simone of Rowan. De cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar voor tattoo’s en niet voor geld inwisselbaar. 

Het nieuwe onderkomen in Wormerveer.

Piercings komen voorlopig niet terug bij Crown Tattoos. Mensen die daar nog een cadeaukaart voor hebben kunnen er nu al geen gebruik meer van maken. De zaak in Zaandam is morgen – op 28 december – voor het laatst open. Voor het maken van een telefonische afspraak veranderd er niets en blijft het telefoonnummer ook na de verhuizing naar Wormerveer 075 – 615 30 85.  

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen