Vomar Russische Buurt tot 28 mei dicht wegens verhuizing

Op deze plek is het voor de supermarkt voorbij.
Op deze plek is het voor de supermarkt voorbij.
Foto: Google Street Vieuw

De Vomar-supermarkt op de hoek van de Czaar Peterstraat en de Zilverpadsteeg in Zaandam is niet meer. Gistermiddag om 17:00 uur sloot de zaak voor het laatst de deuren om op 28 mei een rentree te maken binnenin de Rozenhof, even verderop.

De supermarkt adviseert trouwe klanten om in de tussenliggende periode gebruik te maken van het filiaal aan de E. Heimansstraat 23 in Zaandam. De verhuizing van de supermarkt zal al lang in het vat en is onderdeel van de revitalisering van het zieltogende winkelcentrum dat ingrijpend verbouwd is. Zo gaan bezoekers straks met twee rolbanen vanaf de eerste verdieping naar de passage en weer terug.

Afsluitende werkzaamheden

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan die passage. De ontbrekende puien worden geplaatst en er wordt meer sfeer gecreƫerd met een wanddecoratie. Vomar is druk met de verbouwing van de nieuwe winkel en de werkzaamheden aan de parkeergarage van Q-Park zijn in de afsluitende fase beland. De volgende klus is de bouw van het tweede Fietsenpakhuis van Zaandam, naast de al bestaande voorziening in de Vinkenstraat. Die in de Rozenhof had volgens de planning al begin 2018 open moeten gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen