Zaandams Stan Partners neemt Amsterdams uitzendbureau over

Het overgenomen bedrijf is gespecialiseerd in truckchauffeurs.
Het overgenomen bedrijf is gespecialiseerd in truckchauffeurs.
Foto: Pixabay

Stan Partners uit Zaandam neemt alle aandelen van de in Amsterdam gevestigde besloten vennootschappen Teamflex Personeelsdiensten en Teamflex Opleidingen over. Teamflex is een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in de sector transport en logistiek.

Een belangrijk deel van de omzet van het overgenomen bedrijf komt uit het uitzenden dan wel detacheren van vrachtwagenchauffeurs. Een aantal jaren geleden werd naast de uitzendorganisatie met een eigen opleidingscentrum voor chauffeurs gestart. Teamflex wordt een aparte werkmaatschappij van Stan Partners, naast PDZ Uitzendbureau, Louter Recruitment en Loopbaan.nu en blijft actief onder de eigen naam. Commercieel directeur Pieter Bakels van Teamflex blijft in die functie fulltime actief.

Omzetgroei van 20 procent

Beide ondernemingen hebben ‘ontzorgen’ en persoonlijke aandacht voor klant en flexwerker centraal staan, aldus het Zaanse bedrijf dat is gevestigd aan de Westzijde. ‘De werkgebieden zijn geografisch beperkt overlappend en vullen elkaar naar boven en beneden aan. De cultural fit en de toegang tot nieuwe markten geven aanleiding tot deze transactie.’ De overname past in de strategie van Stan Partners om geografisch uit te bouwen en naam te maken als opleider van gekwalificeerd personeel. Met de overname groeit de omzet met 20 procent.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen