Green Business Club Zaanstad ziet het levenslicht

Foto: PxHere

De Green Business Club Zaanstad heeft het levenslicht gezien, als negende lokale organisatie van duurzame bedrijven in Nederland.

De Green Business Club Zaanstad beoogt ondernemers die hun nering willen verduurzamen bij te staan door het delen van kennis en van technieken die al hebben bewezen effectiever te zijn dan andere methodes. Waar mogelijk gaan participanten uit dezelfde sector samen optrekken om duurzame projecten op te zetten.

Daarnaast heeft de club de ambitie om verouderde bedrijventerreinen als Westerspoor en Zuiderhout, maar ook terreinen die nog moeten groeien zoals HoogTij en Hembrug als duurzame gebieden te ontwikkelen. Dat komt zowel het vestigingsklimaat als de leefbaarheid ten goede.

Wie zich wil aansluiten bij de Green Business Club Zaanstad of meer informatie wil ontvangen kan een e-mail sturen naar [email protected] of de website www.greenbusinessclub.nl raadplegen. De website www.gbckennisbank.nl geeft een idee van de projecten die elders in het land al gerealiseerd zijn of worden door zusterorganisaties.

 

'

Reacties

article
19078
De negende Green Business Club van Nederland is een feit in Zaanstad
De Green Business Club Zaanstad heeft het levenslicht gezien, als negende lokale organisatie van duurzame
https://zaanstad.nieuws.nl/bedrijvigheid/19078/green-business-club-zaanstad-ziet-levenslicht/
2018-08-02T11:40:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2018/08/02113754/go-green-.jpg
Bedrijvigheid