Speciaalbieren voor Bløf en De Dijk ter ere van Babbels Live

Foto: PxHere

Babbels Live op het sportpark Provily Krommenie verwacht het komende weekeinde rond 10.000 bezoekers en ter ere van de optredende bands De Dijk en Bløf zijn twee speciale biertjes gemaakt: bij Brouwerij Hoop in Zaandijk en in Alkmaar.

Vier jaar geleden was er ook al een De Dijk-bier, om te vieren dat de band weer eens in het dorp was. Dat smaakte naar meer. Ditmaal gaat het om ‘een fris zomers blond’ bier van de brouwerij uit Zaandijk. Het bier voor Bløf is een creatie van De Moersleutel in Alkmaar. Het is een Porter met zeezout en karamel – een link naar het nummer Zoutelande. Het bier is het komende weekeinde te koop in slijterij Drinks & Gifts aan de Heiligeweg 15 in Krommenie.

Het weekend van Babbels Live op 9 en 10 juni belooft in elk geval uit te nodigen tot een slok, want de voorspelde 23 graden op beide dagen lijkt een ideale festivaltemperatuur.

Organisator Ad de Lange van Bar Babbels heeft opnieuw een grote groep vrijwilligers op de been gekregen om alles in orde te maken voor een groot feest te maken. Zo moeten er naast het podium en de geluidsinstallatie kleedkamers komen met warm water en een douche en toiletten voor de artiesten, naast alle voorzieningen voor het publiek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen