Te koop voor een kleine twee ton; online inmiddels 50.500 euro geboden

Foto: BVA-Auctions

Het in en rond Haarlem opererende bedrijf Sfeermakers op het water was voor zover bekend de laatste eigenaar, maar nu staat dit voertuig dat zowel kan rijden als varen te koop voor 195.000 euro. In Assendelft, op de online veilingsite BVA-Auctions.

De Amphi Ride is in de Verenigde Staten gebouwd door Panter Orange County, op het chassis van een Jeep Wrangler uit 1997. Volgens de verkoopinformatie zijn er tien gebouwd, waarvan er nog zeven over zijn. Naast de bestuurder/kapitein is er plaats voor tien passagiers. Hij is niet in Assendelft te bekijken, aldus de veiligsite.

De topsnelheid van het amfibievoertuig is 100 kilometer per uur op de weg en veertien op het water. Het geheel is achtenhalve meter lang en 2,3 meter breed. De bus/boot werd vorig jaar nog gereviseerd.

50.500 euro geboden

Het tot nu toe laatste bod op het bijzondere voertuig was 50.500 euro, waar minstens 500 bij moet voor de volgende liefhebber. De online veiling sluit op 30 mei om 19:30 uur. Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht, dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen