Zaantheater met middagvoorstellingen in december

Foto: Google / Zaantheater

Het Zaantheater blijft deze maand in de middagen open. Toen duidelijk werd dat theaters tot 17:00 uur open mogen blijven zijn voorstellingen verplaatst of, wanneer dat niet mogelijk was, geannuleerd. Artiesten zoals Najib Amhali en Dolf Jansen komen echter ’s middags spelen.

Directeur Angelique Finkers vindt het belangrijk dat het Zaantheater voorstellingen blijft aanbieden: ‘Zeker in een winter die somber dreigt te worden, is afleiding en verstrooiing nodig. Ik ben ervan overtuigd dat juist in een periode van beperkingen het noodzakelijk is om de geest te blijven voeden en de verbeelding te blijven prikkelen. Het leven bestaat niet alleen uit eten, werken en slapen,’ zei ze in een interview met De Telegraaf. Een bezoek aan het theater is veilig: er is een coronatoegangsbewijs vereist en tot aan de zitplaats moet een mondkapje worden gedragen. Ook wordt de anderhalve meter weer in acht genomen, waardoor de zalen voor maximaal 30 procent bezet zijn.

Voorstellingen

Najib Amhali speelt zijn Oudejaarsconference op zondag 5 december om 12:00 en om 14:30 uur en op maandag 6 en dinsdag 7 december om 14:30 uur. Het Carel Kraayenhof Quartet staat op zaterdag 18 december om 14:30 uur op de planken. Voor wie met kinderen wil komen is de Lejo Kersthow op zondag 19 december om 13:30 en 15:30 uur een aanrader. Dolf Jansen speelt zijn Oudejaarsconference op zondag 19 december om 12:30 en 15:00 uur. Voor deze voorstellingen zijn nog kaarten te koop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen