Eerste magazine Kijk! Krommenie voor wijkwethouder

Vlnr: Jaap de Jong,  wethouder Rita Noordzij en André Klijnsma.
Vlnr: Jaap de Jong, wethouder Rita Noordzij en André Klijnsma.
Foto: Optimaal Lokaal Media

Wethouder Rita Noordzij heeft vandaag het eerste exemplaar van het nieuwe magazine Kijk! Krommenie in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het Agathepark bij de nieuwe volière voor de dwergpapegaaien.

Het onderhoud van het park door vrijwilligers en de bouw van de nieuwe volière zijn een voorbeeld van de betrokkenheid van de Krommenieërs bij hun dorp. Het is het hoofdartikel in het eerste nummer. Wijkwethouder Noordzij is ‘erg enthousiast’ over de komst van het nieuwe buurtblad. ‘Het is belangrijk om verhalen en nieuwtjes over het mooie dorp te delen met elkaar. Dat verbindt inwoners en ondernemers, juist in deze donkere periode dat we minder buitenkomen en elkaar opzoeken.’

Huis-aan-huis verspreid

Het eerste exemplaar van het maandblad werd overhandigd door André Klijnsma van uitgever Optimaal Lokaal Media en redacteur en dorpsbewoner Jaap de Jong. Het  buurtblad voor Krommenieërs over hun dorp en Krommeniedijk wil elf keer per jaar laten zien waarom Krommenie het leukste dorp van Zaanstad is. Kijk! Krommenie wordt tussen zaterdag 4 en dinsdag 7 december huis-aan-huis verspreid in het folderpakket en is vanaf 8 december beschikbaar op displays.

De Stichting Optimaal Lokaal Media is de uitgever van de maandbladen Aktief  in Wormerland, Kijk! Krommenie en Reuring in Wormerveer. Deze bladen worden gemaakt in samenwerking met lokale partners zoals gemeenten, Sociale Wijkteams, buurthuizen, verzorgingshuizen en woningcorporaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen