Bijspijkercursus ervaren verkeersdeelnemers in Krommenie

Een impressie van een turborotonde.
Een impressie van een turborotonde.
Foto: Gemeente Hoorn

Veilig Verkeer Nederland houdt een gratis opfriscursus voor ervaren verkeersdeelnemer vanaf 60 jaar, die graag nog eens worden bijgespijkerd willen over de nieuwste verkeersregels. Hij bestaat uit twee dagdelen van twee uur elk en wordt gegeven in Buurtcentrum De Pelikaan in de Kervelstraat 185a in Krommenie.

Deelname aan beide dagen is verplicht: gekozen kan worden uit woensdag 27 oktober en woensdag 24 november van 10:00 tot 12:00 uur of donderdag 28 oktober en donderdag 25 november op dezelfde tijd. Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland vertelt over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn en nieuwigheden zoals turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

Geen examen

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Na afloop van de eerste bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om een praktijkles met een rijschool in te plannen. U kunt uw kennis over de verkeersregels alvast online oefenen. U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland of bellen met VVN Steunpunt West op het nummer 088 524 88 38. U ontvangt dan een bevestiging van deelname die tevens als toegangsbewijs dient.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen