Het Hem heropent met nieuw Italiaans restaurant

Foto: Instagram / Restaurant Zanini

Het Hem heropent komend weekend de deuren met de nieuwe tentoonstelling Abundance. Daarnaast is er te genieten van de performanceact Fremdkörper, muziek door DJ en beeldend kunstenaar Kléo en hapjes, drankjes of een lunch of diner in het nieuwe restaurant Zanini.

Chapter 4OUR Abundance daagt de bezoeker uit om de wereld te bekijken vanuit het idee van overvloed in plaats van schaarste. Simon(e) van Saarloos stelt voor om de schaarstedoctrine te doorbreken en te streven naar de concentratie van veel verschillende podia: artiesten, lichamen, kunstvormen en verhalen en dat allemaal tegelijk.

Wereldpremière

Tijdens het Holland Festival is in Het Hem de wereldpremière van Fremdkörper te zien; een performance en installatie uitgevoerd door het duo Suzan Boogaerdt en Bianca van der Schoot. Zij nodigen het publiek in een slaapzaal uit voor een ceremonie die i is geïnspireerd op de rituele slaaptempels van oud-Griekse geleerden. Fremdkörper is een coproductie van BVDS, het Holland Festival en Theater Rotterdam.

Restaurant

Vanaf zaterdag kunnen eters terecht in restaurant Zanini in de Living Room en op het terras van Het Hem, waar Italiaans biertje, bites en sandwiches worden geserveerd. Met mooi weer staan ​​de terrasdeuren wagenwijd open. Het restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag  geopend voor de lunch en het diner en heeft onder meer een prachtige selectie natuurlijke wijnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen