Eind mei weer wandeling Stad van Geheimen 

Foto: Pixnio / CC0

Zaanse versies van Jane Marple of Hercule Poirot die de eerste wandelspeurtochten van Stad van Geheimen hebben gemist krijgen op 29 en 30 mei een herkansing. De Leidse organisatoren keren terug naar Zaandam om mensen al wandelend het mysterie rondom een moord uit 1912 te laten oplossen.

Tussen 10:00 en 14:30 uur starten teams van niet meer dan twee personen – tenzij er sprake is van een huishouden – om de tien minuten, om elkaar zo min mogelijk in de weg te lopen. Deelnemers krijgen via de post informatie zoals een routekaart en dagboekfragmenten waarmee ze op hun tocht gaandeweg achter de details van de moord uit het verre verleden te komen. De bedoeling is om de identiteit van de dader te achterhalen.

Inschrijven voor 24 mei

De activiteit is volgens de organisatie geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of tien en voor volwassenen. Jongere kinderen kunnen natuurlijk wel meelopen, maar ingeschat wordt dat sommige opdrachten dan nog wat lastig zijn. Tickets kosten 27,50 euro per team en zijn hier te bestellen. Inschrijven kan tot en met 23 mei en vol is vol. De speurtocht van zo’n zeven kilometer duurt ongeveer drie uur.

Na het bestellen van een ticket wordt een e-mail gestuurd waarmee een voorkeurstijd kan worden aangegeven. Uw postadres kunt u doorgeven via een link in de bevestigingsmail.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen