Woekerprijzen gevraagd voor kaarten Back to Live-evenementen

Foto: PxHere / CC0 Public Domain

De kaarten voor de Back to Live-evenementen die Fieldlab Evenementen bedacht waren vanmiddag na twaalven in no time uitverkocht, maar niet allemaal gescoord door mensen die niet kunnen wachten op een ‘normale’ samenkomst. De eerste festivalkaartjes staan al op Marktplaats, met prijzen vanaf zo’n 300 euro per stuk. Voor het geplande dance-festival kostten ze vanaf 25 euro.

Fieldlab waarschuwt mensen die eerder misgrepen geen kat in de zak te kopen: ze staan allemaal op naam en zijn waardeloos voor anderen dan de koper. Op het festival moeten de bezoekers onder meer een recente negatieve coronatest overleggen, die gekoppeld is aan hun BSN-nummer en naam. ‘En dat gaan we checken.’ Festivalfans en concertgangers konden vandaag kaarten kopen voor twee evenementen in de Ziggo Dome en twee festivals op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor elk concert in de Ziggo Dome waren 1300 kaarten te vergeven. In Biddinghuizen worden per festival 1500 bezoekers ontvangen.

Het eerste evenement staat zaterdag 6 maart op het programma, als tijdens een dancefeest in de Ziggo Dome onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano en Sam Feld optreden. Een dag later verzorgt André Hazes samen met een support act en een special guest in dezelfde zaal een concert. Op zaterdag 13 maart is er een Back To Live-dancefestival en op zondag een popfestival, met onder meer optredens van Chef’Special, Maan, Jett Rebel en Bilal Wahib.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen