‘Zaanse Zeikerds’ van leerlingen FluXus in Zaantheater

De cast van 'Zaanse Zeikerds'.
De cast van 'Zaanse Zeikerds'.
Foto: FluXus Musical Productiegroep

‘Corona comedy’: Zaanse Zeikerds van de FluXus Musical Productiegroep wordt zaterdag 19 en zondag 20 september op de planken gebracht in het Zaantheater. De Zaanse theatermaker Majanka Fröhlich liet zich inspireren door de crisis en schreef in no time deze muzikale komedie voor de leerlingen van FluXus, waarin het ‘nieuwe normaal’ behoorlijk abnormale situaties oplevert.

De voorstelling gaat over een groep inwoners van Zaanstad die in opstand komen tegen alle strenge maatregelen rondom Covid[19. De BOA’s hebben hun handen vol om het volk in bedwang te houden. In de komische voorstelling valt er heel veel te zeiken… en daar zijn de Zaankanters heel goed in, aldus de maakster. De muzikale komedie is voor alle leeftijden en duurt ruim 60 minuten. De voorstelling is geheel coronaproof en wordt op anderhalve meter afstand gespeeld. De show wordt begeleid door een live combo.

Veiligheid voorop

Voor de bezoekers is in het Zaantheater alles erop ingericht om veilig voorstellingen te kunnen bezoeken en na afloop gezellig een drankje te drinken op gepaste afstand. De toegangsprijs voor de komedie bedraagt 12,50 euro exclusief servicekosten en een drankje na afloop. Kaarten bestellen kan hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen