Gratis actiepakketten van VVN voor het controleren van fietsverlichting

Foto: VVN

Veilig Verkeer Nederland deelt ook in de Zaanstreek gratis actiepakketten uit aan scholen, sportverenigingen, hobbyclubs en andere organisaties om ervoor te zorgen dat iedereen in de komende donkere maanden met verlichting fietst.

Zodra op 28 oktober de klok verzet wordt en het in de ochtend- en avondspits donker is, is het van levensbelang dat de fietsverlichting werkt en aan is. Met het pakket is heel gemakkelijk de verlichting van fietsers uit de eigen omgeving te controleren. Er zitten handige checklists in voor fietsers, een handleiding voor de controle en een leuke gadget om de fietsers te belonen die hun verlichting goed voor elkaar hebben. Dit jaar is dat een opvallende sleutelhanger in de vorm van een gloeilamp die licht geeft. De grootte van het pakket is afhankelijk van het aantal fietsen dat men wil gaan controleren.

Het pakket is hier aan te vragen. Meer informatie is te vinden op veelgestelde vragen en staat wat u wilt weten daar niet bij, dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 088 524 88 38.

  • De actieperiode start op 30 oktober 2017 en loopt tot 14 januari 2018
  • De actiepakketten zijn te bestellen in de Vervoerregio Amsterdam
  • De actiepakketten worden mogelijk gemaakt door Vervoerregio Amsterdam
  • Het aantal actiepakketten is groot, maar wel beperkt. Op = op.
  • Bestel uw eigen poster of websitebanner via: materiaal.ikvalop.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen