Groepsfoto’s op de watertoren van Assendelft voor het goede doel

Foto: Google Street View

De fotografen van vv Assendelft en VVV Westzaan nemen samen met Groeneveld Eten het initiatief om inwoners van Assendelft en Westzaan op zondag 17 mei samen met hun familie, huisgenoot of geliefde op de foto te zetten bovenop de watertoren, met op de achtergrond het eigen dorp. Dat doen ze om geld te genereren om zorgpersoneel eens te kunnen trakteren en voor de noodlijdende horeca.

Op 17 mei worden foto’s gemaakt van 09:00 tot 17:00 uur, in verband met de stand van de zon van tussen 09:00 en 13:00 uur richting Assendelft en van 13:00 tot 17:00 uur richting Westzaan. Er wordt een minimale bijdrage van tien euro gevraagd voor een groepsfoto en vijf euro voor extra foto’s. Het eindbedrag zal worden gebruikt om een deel van de Zaanse zorgverleners  op diezelfde hoogte een goed aangeklede borrel te kunnen aanbieden. Bij een grote opbrengst kan de borrel ook een diner worden. Volgens de organisatoren hebben nog niet heel veel inwoners van de beide dorpen ooit op het bovenste gedeelte van de toren gelopen en nu dus een goede reden om van het prachtige uitzicht te komen genieten.

Spelregels

Alle personen die op een groepsfoto willen moeten een relatie tot elkaar hebben om dichter dan anderhalve meter bij elkaar te mogen staan. Iedere fotosessie duurt maximaal tien minuten en vervolgens kan men aansluitend nog eens tien minuten van het uitzicht genieten. Aanmelden kan via [email protected], waar een dagdeel en het aantal mensen dat komt kan worden doorgegeven. U ontvangt dan een tijdslot en wordt maximaal tien minuten voor de fotoshoot op de parkeerplaats van de watertoren verwacht. Opgeven kan ook via Whatsapp bij Marijke Bosman (06 – 150 30068). Vermeld dan ook uw e-mailadres zodat de foto’s digitaal kunnen worden toegestuurd.

Lift naar boven, trap naar beneden

Deelnemers worden met de lift naar tot aan het restaurant gebracht en de terugweg gaat via het trappenhuis. Mocht dat bezwaarlijk zijn dan kan de lift ook worden ingezet voor de weg terug. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een andere zondag. Het restaurant in de toren is nog steeds gesloten, zodat er geen koffie of andere versnaperingen beschikbaar zijn. Betaling kan ter plekke met PIN of contactloos.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen