Rioolwerk Rosmolenbuurt: bijna jaar lang versperde straten

Foto: Flickr / FaceMePLS

De bewoners, ondernemers en bezoekers van de Rosmolenbuurt moeten tot eind februari volgend jaar rekening houden met wegafsluitingen in een groot deel van de Zaandamse wijk.

In de Kopermolenstraat, Herderstraat, Herderinstraat, Taanmanstraat, Kweekerstraat, Vergiliusstraat, Rosmolenstraat, Veeringstraat, Dageraadstraat, de parallelweg van de Heijermansstraat en op de Oostzijde ten noorden van de Kopermolenstraat worden tot die tijd rioolwerkzaamheden verricht en worden straten heringericht. Daarvoor worden deze wegen in fasen tijdelijk afgesloten voor alle verkeer zodra de werkzaamheden beginnen. Dat gaat gepaard met parkeerverboden en met een wegsleepregeling. Op de westelijke hoofdrijbaan van de Heijermansstraat wordt ter hoogte van de tijdelijke uitritten een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur ingevoerd.

Belanghebbenden die het niet eens bent met dit verkeersbesluit van het college kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Zaanstad, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van de datum, uw naam, adres, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw bezwaren. Het kenmerk van het besluit is 2020 6193.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen