Inzameling Wildopvang Krommenie voor nog een warmtekast

Foto: Wildopvang Krommenie

De Wildopvang in Krommenie is een inzameling begonnen voor nog een warmtekast voor jonge dieren. Er komen nu in verband met het natte weer veel verkleumde kleintjes binnen die op temperatuur moeten komen en blijven.

Eerder dit jaar maakten donaties al de aanschaf van zo’n kast mogelijk en die bevalt zo goed dat er nu uitgekeken wordt naar een tweede voor de binnengebrachte koolmezen, duiven en egeltjes. ‘Het is een hele drukke boel bij ons op dit moment,’ aldus de opvang. Een warmtekast heeft vijf gestapelde couveuses voor jonge vogels, hazen en andere dieren. De verschillende diersoorten kunnen niet bij elkaar in de couveuse om besmettingen te voorkomen en daarom zou een tweede kast uiterst welkom zijn om meer dieren te kunnen opvangen en redden. U kunt hier een bedrag doneren.

Een van de redenen waarom we een extra warmtekast nodig hebben.Dit onfortuinlijke wuppie was 72 gr bij binnenkomst. Inmiddels komt hij lekker aan.Door de vele regen van de afgelopen week krijgen we veel verzwakte jonkies binnen, vaak ijskoud en sterk vermagerd. Een ruimte waarin ze meteen op kunnen warmen is geen luxe!Help mee;https://wildopvang-krommenie.voordierenbescherming.nl/project/warmtekast-nodig

Geplaatst door Wildopvang Krommenie op Woensdag 16 oktober 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen